Je houdt van een geweldige vintage style, maar je wilt de moderne techniek en veiligheid van een nieuwe auto. De Fiat Abarth 2017 is de auto die je zoekt! Dit zijn een aantal weetjes over deze stoere, maar óh zo leuke auto.

1. Misschien is het niet de meest praktische auto ter wereld, maar hij heeft zo’n geweldige stijl. Super schattig, en toch een beetje stoer. Klein maar bad. Een sportieve, retro styling, en nu verkrijgbaar in het prachtige cielo-blauw dat perfect matcht met de zee en de lucht. Mensen beginnen spontaan te lachen als ze deze auto zien – ze kunnen er niets aan doen. Daarnaast is de auto enorm zuinig en heb je dus niet vaak een ritje naar de oliehandel of tankstation nodig.

2. De interieurstyling is retro-fabulous. De buitenkleur van de auto (in dit geval het cielo-blauw) wordt ook van binnen gebruikt. Het ontwerp is daarnaast super trouw aan het koele retro Europese sportieve gevoel. Het is gewoon aangenaam om naar te kijken, met al die mooie rondingen en curves. Dit is perfect voor de vrouw die houdt van vintage stijl, maar niet het gedoe van het bezitten van een oude vintage auto wilt hebben. Veel felrode accentstiksels in het zwarte interieur laten geen twijfel bestaan ​​over de sportieve intenties van de auto.

3. Het interieur is zorgvuldig ontworpen. Terwijl het aan de kleine kant is (dit is tenslotte nog steeds een Fiat), is er écht een plek om je tas te plaatsen! Het lijkt misschien een kleinigheid, maar zoveel auto’s hebben er geen plaats voor. Niemand wil graag dat haar tas op de voorbank flappert of, nog erger, op de achterbank als je een passagier hebt. Veel ruimte in het dashboard en de goed geplaatste en gemakkelijk toegankelijke houders voor bekers en USB-stekkers maken het helemaal af. Details, details.

4. Sla je leg-day vaak over in de sportschool? Geen zorgen, je krijgt je workout in deze auto. De Fiat 500 Abarth is, van ontwerp, een auto voor bestuurders die van een strakke, agressieve rit houden. Dat betekent dat deze auto wat spieren vereist. Het stuurwiel is klein en strak, niet van het soort dat je met je vinger kunt draaien. De rem, het gaspedaal en de koppeling zijn stijf genoeg zodat je zeker tijdens het rijden betrokken bent en blijft.

5. De styling mag dan retro zijn, maar de Fiat heeft wel wat moderne technologie onder de kap. Het heeft een aanraakscherm voor het entertainmentsysteem en de back-upcamera, hoewel het volgens de huidige normen een beetje klein is. Het heeft ook automatisch regulerende koplampen, elektronische rijstrookverkeerswaarschuwing, parkeersensoren en een mooi aanbod van ingangen in het interieur voor zowel stroomvoorziening als USB. De Fiat 500 komt daarnaast in Cabrioversie. Dat scheelt met open dak weer een belletje naar de slotenmaker mocht je je sleutel binnen vergeten…

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen