Overal ter wereld, in clubs, sportscholen en dansscholen is twerken een absolute hit. Tja, you hate it or love it, maar feit blijft dat het twerken momenteel gewoon héél erg hot is. Het is zelfs zo trending, dat ook in Nederland veel bedrijven hierop inspelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heuse workshop twerken tijdens een tof vrijgezellenfeestje voor jou en je vriendinnen? Ja, het bestaat echt!

Miley Cyrus

“Twerken is een sexy en sensuele dancemove waarbij je al je vrouwelijke charmes in de strijd gooit. Schudden met die billen! Deze techniek bestaat al een tijdje, maar is pas echt onder de aandacht gekomen door de populaire zangeres Miley Cyrus, tijdens de MTV Awards. Deze opvallende dancemoves werden wereldwijd over het internet gedeeld en is nu een waar begrip”, legt YourBachelorparty uit, aanbieder van tal van spannende en grappige activiteiten voor de leukste vrijgezellenfeestjes.

“Door te twerken leg je de nadruk op je billen, wat natuurlijk voor mannen een zeer aangename show is om naar te kijken. Daarom leent een workshop twerken zich dan ook uitstekend voor een vrijgezellenfeest! Wie weet zie je de dansmoves nog wel terug na de bruiloft, op de dampende disco avond”, wordt vervolgd. Daar zijn we het helemaal mee eens!

Workshop Twerken

De twerk workshop wordt bij YourBachelorparty gegeven door een ervaren en bekwame expert, zodat je zeker weet dat je goed begeleid wordt en alleen doet wat je aankunt. De lerares zal je alle moves en technieken tot in details leren en voor je het weet mag je jezelf ook een twerk-expert noemen. Een vrijgezellenfeest én vet verbranden, dat is nog eens een leuke workout!

Weten wat je te wachten staat? Check dan snel onderstaande video. Twerkse, ladies!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen