Carbabes opgelet! Het is namelijk weer tijd voor een lijstje met de mooiste, meest opmerkelijke en snelste auto’s. Dit keer geen auto’s voor de perfecte road-trip, maar de persoonlijke favorieten van ’s werelds bekendste celebs. Want je denkt toch niet dat Queen Beyonce in een oude ford rondrijdt? Precies, die crost gewoon in een dikke Rolls-Royce! Voor ons stervelingen is een tweedehands auto via GasPedaal.nl misschien een betere optie, maar voorlopig dromen we lekker verder over onderstaande snelheidsduivels.

Beyonce – 1959 Rolls-Royce Silver Cloud Convertible


Tuurlijk, een nieuwe Rolls-Royce Phantom is leuk, maar Beyonce gaat alleen voor échte klasse. Onze favoriete diva is namelijk eigenaar van een stijlvolle vintage Rolls-Royce Silver Cloud Convertible uit 1959. Deze parel kost ruim 1 miljoen dollar ongeveer 850.000 euro. Ka-ching! De Royce, met een lichtblauwe buitenkant en marineblauw dak, heeft ze overigens niet zelf gekocht. Hoe ze er dan aan komt? Oh, gewoon, als verjaardagscadeautje van haar hubby Jay Z. Waar vind ik toch zulke mannen?!

Nicki Minaj – Lamborghini Aventador


Destoere auto van Nicki Minaj, de Lamborghini Aventador, is dankzij een recente make-over nu pas echt een blikvanger. Voor de lancering van een nieuwe kledinglijn liet ze haar 350.000 euro kostende Aventador namelijk compleet in het roze wrappen. Het is de nieuwste toevoeging aan haar vloot van roze supercars, die reeds bestaat uit een Bentley Continental en een luxueuze Range Rover. Met zo’n roze supercar ben je er in ieder geval van verzekerd dat je boyfriend er niet constant mee vandoor gaat. Win-win situatie!

Lady Gaga – Audi R8


Het is al een poosje stil rondom Lady Gaga, maar de excentrieke zangeres is nog steeds één van de best betaalde popsterren ter wereld. En het geld dat ze daarmee verdient wordt goed uitgegeven. De blondine werd namelijk recentelijk nog gespot in Beverly Hills met een razendsnelle Audi R8 GT. En zo uniek als ze zelf is, zo uniek is ook haar R8. Er zijn namelijk slechts 333 exemplaren van deze auto gemaakt. Het prijskaartje voor dit snelheidsmonster? Ongeveer 170.000 euro.

Linda de Mol – Porsche 911 Carrera


Ja, dat lees je goed: ook een Nederlandse boss-babe in dit lijstje! Want als je 26,5 miljoen euro op je bankrekening hebt staan, dan mag je daar best van genieten. Linda de Mol doet dat geheel in stijl met niet één, maar meerdere prachtige scheurijzers. Zo rijdt ze momenteel rond in een dikke Porsche 911 Carrera. Een ruim 14 jaar oude Porsche 911 Carrera welteverstaan, maar daar heeft ze bij aanschaf wel ruim 130.000 euro voor afgetikt. In een auto-race versla je de vrolijke presentatrice en bladenmaker echter niet zomaar – de auto heeft namelijk ruim 400 pk onder de kap. Haar tweede favoriet: een ruime BMW X5. Go Linda!

Katy Perry – Maserati GranCabrio Fendi


Vijf jaar geleden moest ze het nog doen met een bescheiden Audi A5, maar Katy Perry scheurt tegenwoordig naar haar optredens in een limited edition Maserati GranCabrio Fendi. De zangeres werd twee jaar geleden één van de vijftig gelukkige eigenaren van deze superstoere wagen. De Maserati ontstond uit een samenwerking tussen het Italiaanse modehuis Fendi en het sportwagenmerk uit hetzelfde land. Katy hebben we ook regelmatig gespot in Fendi-outfits, dus wat ons betreft een perfecte match!

Janet Jackson – Aston Martin Vanquish


Janet Jackson vertelde vroeger dat ze ervandroomde ooit een Aston Martin te bezitten. Met haar enorme populariteit heeft ze daar niet lang voor hoeven sparen en kon ze haar eerste auto al bemachtigen op haar 16e verjaardag. De zangeres heeft inmiddels vier auto’s in haar garage staan, maar de Vanquish is absoluut het meest indrukwekkende exemplaar. Lijkt het jou ook wel wat om met de girls rond te scheuren in zo’n Vanquish? Tweedehands vind je hem voor ongeveer 70.000 euro op GasPedaal.nl.

Missy Elliott – Lamborghini Diablo


Hoewel we de Lamborghini Aventador – die bezit wordt door o.a. LeBron James, Chris Brown, Nicki Minaj en Rihanna – al voorbij hebben zien komen, is ook deze Diablo absoluut de moeite waard om te bekijken. Deze paarse Diablo is eigendom van Missy Elliott en kostte haar naar schatting zo’n 250.000 euro. De coole paarse kleur past perfect bij Missy!Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen