Meghan Markles en Harry’s baby Archie moet alweer gaan wennen aan zijn derde oppas binnen zes weken, nadat twee kindermeisjes ermee zijn gestopt. Het snelle verloop van personeel roept bij veel mensen nogal wat vragen op. Volgens nieuwe rapporten vinden Markle en prins Harry het moeilijk om de juiste persoon te vinden om voor hun pasgeboren baby te zorgen.

Derde nanny

Britse media melden dat Meghan en Harry alweer met hun derde nanny aan de slag zijn gegaan zijn. Maar voordat we allemaal dramatische conclusies trekken, kan een van de redenen voor het verloop eenvoudigweg zijn dat de behoeften van het gezin aan het veranderen zijn.

Een bron zegt bijvoorbeeld dat er “vaak verschillende behoeften zijn in de stadia van het leven van de baby. De eerste nanny was bijvoorbeeld een nachtzuster.” De bron merkt ook op dat de keuze voor een oppas “diep persoonlijk” is en “afhankelijk is van de behoeften van de baby en de ouders.”

Geheimhoudingsovereenkomst

Eerder in juni werd gemeld dat Harry en Meg de nieuwe oppas “een vrij uitgebreide geheimhoudingsovereenkomst lieten ondertekenen”, maar het is niet duidelijk of die oppas nog steeds bij hen is of dat ze één van de twee nanny’s is die inmiddels gestopt is bij het koninklijk paar.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen