Het perfecte Valentijnscadeau vinden kan soms lastig zijn. De één houdt van lezen en lekker relaxen, de ander staat liever in zijn tuin te barbecuen. Maar als er één cadeau is waar iedere man wel iets aan heeft, dan is het misschien wel een high-quality headset! Perfect voor gamers, maar óók voor muziek- en filmliefhebbers. En he-le-maal lekker als hij naast je in bed die nieuwe Star Wars serie ligt te kijken.

De EPOS H6PRO als ultiem Valentijnscadeau

Persoonlijk loop, rij en fitness ik al lang tegen beter weten in met mijn standaard telefoon-oortjes in mijn oren, ook al heb ik al lang mogen proeven van veel betere opties. Maar omdat voor je vent alleen het beste goed genoeg is, wil ik je graag kennis laten maken met de nieuwste headsets van EPOS, namelijk de H6PRO serie. EPOS staat bekend om zijn premium gaming audio, en als er volgens mijn wederhelft íets belangrijk is tijdens het gamen, dan is het wel precies kunnen horen waar je tegenstanders zitten. Gelukkig zit dat met deze nieuwste release (hij kost €179) helemaal goed!

Open en Closed: welke moet je kiezen?

De nieuwste headset serie komt in twee verschillende varianten, de Open en Closed-versie. Mocht je je afvragen wat dit precies betekent, geen nood! De Closed versie van de EPOS H6PRO is voorzien van gesloten oorschelpen om afleidingen uit de omgeving weg te nemen. Ideaal voor de fanatiekere gamers om het maximale uit hun ervaring te halen, maar minder effectief als je net in de douche je handdoek vergeten bent en toch écht je lovers hulp nodig hebt.

In dat geval is er ook de H6PRO Open: net zulk goed geluid, maar dan vooral bedoeld voor gaming of andere media die wordt afgespeeld in stille omgevingen. Ook zijn de headsets uiterst comfortbel: ze beschikken over een lichte, gevoerde hoofdband, verstelbare oorschelpen met dubbele as en oorkussens van memory foam. Daarnaast zijn beide headsets geschikt voor Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch en dus kunt hij hem gebruiken voor wat hij maar wilt!

Prijsverlaging EPOS GSP 600 gaming headset serie.

Wil je je partner een mooi cadeau geven, maar is 179 euro écht te veel? Ga dan voor de kleine broertjes van de H6PRO – de GSP 600 serie! Deze zijn voor Valentijnsdag tijdelijk in prijs verlaagd. Deze bedrade gesloten akoestische game-headsets bieden hoogwaardige, kraakheldere betrouwbare audio en uitzonderlijk realisme voor game- en entertainmentsessies. De headsets zijn ontwikkeld voor de audio-liefhebber die kwaliteit en esthetiek belangrijk vindt en hebben moderne en frisse kleurstellingen. Verder beschikken de headsets over ergonomische oorkussens van imitatieleder met verstelbare druk, om zelfs in de meest luidruchtige omgeving te zorgen voor geluidsdemping.

Deze headsets zijn tot en met 14 februari voor € 99,- verkrijgbaar in de webshop van EPOS. Hier zijn ook de H6PRO versies te vinden. Happy Valentine’s Day, ladies!

Populaire Artikelen