Het is weer die tijd van het jaar. De tijd waarin de bladeren vallen en de temperaturen dalen. En het is ook de tijd waarin we aan winterkleren beginnen te denken, wetende dat we helaas veel meer tijd binnen (of in de kou) zullen doorbrengen, met minder gelegenheid om onze favoriete jurken en korte broeken te dragen (maar goed, ook minder gelegenheid om ze vuil te maken!).

Nou, ik ga je vandaag vertellen dat je geluk hebt! Er zijn op dit moment namelijk zoveel geweldige producten verkrijgbaar die je helpen om deze winter stijlvol te blijven zonder je bankrekening te hoeven plunderen of in te leveren op stijl. In deze blogpost zet ik 4 kledingstukken op een rij waarvan je zéker even in je huidige wardrobe moet controleren of ze niet aan vervanging toe zijn. Lees je mee?

Een winterjas

Winter is coming, en dat betekent dat het tijd is om te gaan nadenken over wat voor winterjas je dit jaar zult dragen. Er zijn veel mogelijkheden als het op jassen aankomt, maar als je iets stijlvols en toch functioneels zoekt, dan moet je investeren in een winterjas van hoge kwaliteit. Want let’s face it: een jas van hoge kwaliteit gaat veel langer mee dan andere soorten jassen, omdat ze gemaakt zijn van materialen van hogere kwaliteit. Ze bieden ook meer warmte, zónder je te laten zweten. Dit kan écht verschil maken als de temperaturen overdag of ’s nachts onder het vriespunt dalen, maar je soms ook weer ergens binnen loopt. Als je niet zeker weet waar je je zoektocht naar een nieuwe winterjas moet beginnen, dan raden we je aan om bijvoorbeeld bij De Bijenkorf hun vele verschillende modellen eens te checken. Succes gegarandeerd!

Een muts

Heb je er ook geen hekel aan als je oren koud beginnen aan te voelen? Ik ook, en daarom heb ik in de winter echt áltijd een muts op! Het maakt niet uit of de temperatuur onder het vriespunt is of niet, zolang mijn oren maar warm zijn. En er is niets beter dan een grote, wollige muts om die kleine dingen lekker warm te houden. Zeker, ze zijn misschien onpraktisch in sommige situaties (een overvolle metro tijdens het spitsuur bijvoorbeeld), maar ze zijn perfect voor die dagen waarop je iets nodig hebt om je hoofd te bedekken tegen de gure winterwind. In feite zijn er zoveel redenen waarom elke vrouw dit jaar een wintermuts nodig heeft. En luckily for us zijn er anno 2021 tál van leuke designs voor wintermutsen te koop.

Een sjaal

Een sjaal is een van die producten waarvan je óf weet dat je ze nodig hebt, óf niet. Als je er deze winter stijlvol bij wilt lopen, is het essentieel dat je er een in je garderobe hebt – zelfs als je in een warmer klimaat woont (ach, wie houd ik voor de gek…). En gelukkig voor ons allemaal hier in het altijd zo koude Nederland zijn er zo veel leuke ontwerpen verkrijgbaar! Van eenvoudige exemplaren tot gedurfde sjaals met de gekste patronen, er zijn ontzettend veel verschillende stijlen om uit te kiezen. Dit betekent dat het niet uitmaakt wat voor soort vrouw je bent – of je nu het type bent dat kleuren en patronen draagt of juist liever vasthoudt aan zwart en wit – er is altijd een sjaal die bij je stijl past.

Goede laarzen

Een goed paar winterlaarzen is een van de belangrijkste dingen die je deze winter nodig zult hebben. Ze zijn niet alleen geweldig om er stijlvol uit te zien, maar ze kunnen je voeten ook zo lekker warm houden. En het maakt ook niet uit wat voor kleren je draagt – laarzen kunnen elke outfit verfraaien. Dus óók als je een nieuw paar laarzen nodig hebt, raad ik je aan eens online op zoek te gaan en een blik te werpen op het ruime aanbod van zowel hoogwaardige als modieuze laarzen dat er te vinden is. We garanderen dat er een paar tussen zit die aan al je wensen voldoet!

Kortom…

Je weet het eigenlijk al: In de winter is het belangrijk om stijlvol te blijven en toch warm te blijven. In deze blogpost hebben we 4 producten voor je op een rijtje gezet waarmee je precies dat kunt doen! Van een nieuwe jas tot een paar laarzen en een sjaal, deze artikelen zijn perfect voor elke vrouw die er chic uit wil zien zonder comfort op te offeren. Dus waar wacht je nog op? Happy shopping!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen