Ze zijn er nog. Mannen die denken dat jij er met een paar aaitjes ook wel bent. Maar wij vrouwen hebben echt wel wat meer nodig. Dus zul je zelf naar oplossingen moeten zoeken. Het is misschien een beetje onwennig om te zoeken naar een satisfyer, maar als je er eenmaal één hebt besteld, wil je echt niet meer zonder. Valt je partner direct na de daad in slaap? Dan regel jij de rest zelf wel even. Stil en discreet. Dan kan jij ook écht lekker gaan slapen.

Ook voor als je geen partner hebt

Ook vrouwen zonder partner hebben hun behoeftes. Na een lange dag werken ben je wel toe aan een beetje ontspanning. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om een fijne wandeling te maken, een avondje wijn te drinken of naar de film te gaan. Maar hoe fijn al die dingen ook zijn, tot écht bevrediging komt het dan niet. Met de satisfyer is dat wel zo. Dit apparaatje weet je clitoris perfect te vinden en zal je snel tot een hoogtepunt brengen. En dat heb je soms gewoon écht even nodig.

De wát?

De clitoris. Je kan daar giechelig over doen, maar de clitoris is een heel belangrijk onderdeel van de vrouwelijke anatomie. Met maar liefst 10.000 zenuwuiteinden is dit kleine stukje vrouw nog gevoeliger dan de eikel. Echt! Het is daarom ook niet zo vreemd dat je dit stukje lijf graag aanraakt of laat aanraken. Echter weten veel mannen niet wat ze ermee moeten. En dat terwijl er zoveel informatie over is te vinden. Ook durven mannen op de een of andere manier niet te vragen wat wij fijn vinden. Natuurlijk kun je de tijd nemen om het hem te vertellen en zelfs te laten zien, maar of dat, in “het heetst van de strijd”, werkt? Dat moet je altijd maar weer afwachten. Een vrouw-vrouw relatie is daarom vaak meer bevredigend. Is jouw partner een vrouw? Dan zit je wel goed, zij weet wat zij fijn vindt en zal jou dat ook gunnen!

Dan doe ik het zelf wel!

Of je nu iedere keer onbevredigd naast je slapende partner ligt of na een lange dag toe bent aan een fijne ontspanning, de satisfyer is er ook voor jou. Bestel er gewoon eens een. Je zult zien dat je er veel plezier aan beleeft.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen