Steeds meer mensen zijn fan van online shoppen. Rustig op je gemak thuis je kleding passen, ideaal als je het ons vraagt. In deze tijd is het natuurlijk al helemaal fijn dat je jezelf niet door de horde mensen heeft hoeft te worstelen, lang in de wachtrij hoeft te staan en de kou in moet. Maar weet jij wel waar je op moet letten als je een online BH koopt? In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode hebben wij wat tips opgesteld, zodat jij gemakkelijk jouw BH online kunt shoppen.

Meten is weten

Het meest belangrijke aan online een BH shoppen is dat jij jouw maat weet. Kijk in de maten van de BH´s die jij in je kast hebt liggen, of meet jezelf op. Het meten van je eigen cup-, en omvangsmaat is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Het enige dat je nodig hebt is een meetlint.

Het is belangrijk dat je jouw maten altijd opmeet met een BH aan, bij voorkeur zonder shirt of jurkje bijvoorbeeld. Een spiegel zorgt ervoor dat je goed kunt zien wat je doet. Zorg er bovendien voor dat je het meetlint goed horizontaal houdt, vraag eventueel iemand om hulp.

Meet allereerst de onderwijdte. De onderwijdte meet je onder je borsten, tegen de borstaanzet aan. Zorg ervoor dat je strak genoeg meet. De band van de BH is namelijk elastisch en die van het meetlint niet. Op de omvangsmaat zit een tolerantie van ongeveer 2,5 cm. Meet je bijvoorbeeld 71 dan is 70 jouw omvangsmaat. Meet je 73, dan is 75 jouw omvangsmaat.

De bovenwijdte meet je ook met een meetlint. Deze meet je op het diepste deel van je borsten, ter hoogte van je tepels. Houdt het meetlint niet te strak. Wanneer je met een meetlint jouw centimeters hebt opgemeten, kun je een maattabel raadplegen om jouw cupmaat te zien.

Jouw favoriete model BH

Je hebt zoveel verschillende soorten BH’s. Kijk eens in je kast naar welke BH’s jij momenteel veel hebt. Ben jij fan van een push-up, of ga je liever voor een BH zonder vulling. Je hebt zóveel mogelijkheden. Je kunt voor een vertrouwde modelsoort gaan, die je al veel in je kast hebt liggen. Of je gaat een keer uit je comfortzone en je probeert een nieuw modelletje. Alles is mogelijk!

Match je BH

Naast dat je online een BH kunt shoppen, kun je online natuurlijk ook slipjes kopen. Wij vinden een setje supersexy. Bij vrijwel alle BH’s zijn bijpassende slips verkrijgbaar. Ook hierin is veel variatie, ga jij voor een string of heb je liever een short. Vrouwen die graag hun billen graag wat meer bedekt willen kiezen sneller voor een shortje of tailleslip, waar vrouwen die liever wat minder stof om hun billen willen, eerder voor de string gaan. De keuze is aan jou.

Stel je vragen

Heb je twijfels over een bepaald BH model? Of heb je bijvoorbeeld twijfels over hoe groot of klein een BH of slipje valt? Bel de klantenservice. De medewerkers op de klantenservice helpen jou graag met het geven van advies. Shop ze!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen