Met modder gooien is niet bepaald een uitzondering in celebrityworld. Rondom Sylvie Meis gaat het momenteel alleen wel héél ver. Na Sabia Boulahrouz twijfelt nu ook Touriya Haoud, ooit hartsvriendin van het lingeriemodel, of Meis ooit echt is behandeld tegen borstkanker. “Alles wat ze doet, is berekenend. Met geld kun je alles kopen. Het is walgelijk en haar leven is een leugen”, stelt Haoud (40) in het Duitse roddelblad Closer. En Sylvie? Die kookt.

Touriya Haoud

Jarenlang waren ze onafscheidelijk, maar dat veranderde toen Sylvie na haar scheiding met Rafael van der Vaart met daten begon. Ontmoetingen met mannen lekten uit: volgens Sylvie was het Touriya die haar informatie naar de pers toestuurde, waardoor haar complete privéleven op straat kwam te liggen. Dat nieuws deed Touriya geen goed: haar modebedrijf in Amsterdam ging failliet en ook haar huwelijk klapte in 2014.

Volgens de Duitse showglossy Closer wil Touriya vooral haar goede vriendin Sabia Boulahrouz (40) steunen. Zij ventileerde recent in de Duitse tv-show Global Gladiators over Sylvie Meis: “Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.” Daarin noemde ze de naam van Meis niet expliciet, maar Duitse media zijn ervan overtuigd dat ze op haar doelde.

‘Oneindig boos en verdrietig’

Sylvie reageert tegenover Bild dat ze ‘oneindig boos en verdrietig’ is dat haar borstkankerdiagnose en de nasleep daarvan openlijk in twijfel wordt getrokken. “De tijd van mijn ziekte was verreweg het ergste wat me tot nu toe is overkomen.” Ook haar advocaat reageerde: “De bewering dat de ziekte nooit heeft bestaan, is even onwaar als smakeloos.” Daarnaast gaf Sylvie een korte reactie aan haar werkgever, de Duitse omroep RTL. “Dit is onmenselijk. Zelfs mijn zoon Damián (12) was behoorlijk van slag toen hij dit hoorde.” Sylvie overweegt momenteel juridische stappen tegen de twee. To be continued…

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen