Zijn seksspeeltjes alleen voor vrouwen zonder vriend of man? Welnee. Seksspeeltjes zijn een mooie aanvulling op seks met je partner. Soms wil je gewoon even een momentje voor jezelf. Of maak het nog spannender, en laat je partner jouw speeltjes bij jou gebruiken. Door de jaren heen zijn speeltjes veel uitgebreider, realistischer en opwindender geworden. Welke moet je nu echt in huis halen? Spoiler alert: een van de drie is een echte klassieker.

Een realistische sekspop

De tijd dat een sekspop een stuk plastic was met een gezichtje erop, is allang voorbij. Vandaag de dag vind je heel realistische sekspoppen. En niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Je vindt ze in verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een mannelijke sekspop met een groter geslachtsdeel, of juist met iets kleiner. Daarnaast kun je ook de keuze maken voor een pop met bijvoorbeeld een blokjesbuik, of zonder.

Door deze grote keuze, kun je precies kiezen voor wat jou opwindt. Daar gaat het uiteindelijk om: genieten van tijd met jezelf, maar toch met het gevoel van een levensechte man. En nee, er is niets raars aan het bezitten en gebruiken van een sekspop. Gebruik ‘m gerust, gebruik ‘m vaak, en met alle liefde.

Satisfyer Pro 2

De Satisfyer werd uitgeroepen tot het seksspeeltje van het jaar 2023. Niet zo gek, want deze luchtdrukvibrator is al jaren de populairste clitorisvibrator. Het gebruikt een speciale luchtdruktechniek voor de ultieme stimulatie. Je hebt keuze uit maar liefst 11 standen, waarmee je de clitoris zo zacht of intens stimuleert, als je zelf wilt.

Deze Satisfyer is waterdicht. Daardoor kun je deze ook onder de douche of in bad gebruiken. Met de meegeleverde magnetische USB-lader kun je het speeltje gemakkelijk opladen.

De dildo is van alle tijden

De dildo is nog altijd het populairste seksspeeltje. Een kleine geschiedenisles: de oudste dildo is 28.000 jaar oud. Terwijl we steeds vaker vibrators tegenkomen in (online) sekswinkels, zijn er nog altijd veel vrouwen die geen behoefte hebben aan het getril van een vibrator. De dildo is dan het perfecte alternatief. Het grote voordeel van een dildo is dat jij zelf het tempo bepaalt.

Dildo’s vind je ook in verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor de siliconen variant, maar er bestaan bijvoorbeeld ook glazen dildo’s. Sommige dildo’s hebben ook een zuignap, waardoor je er ook op kunt zitten rijden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze wegslipt. Wat dat betreft, staat de ontwikkeling van seksspeeltjes zeker niet stil!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen