Heb jij een wespennest op zolder, in je dakgoot of in je tuinhuis? Als jij een nest hebt ontdekt, kun je eventuele risico’s heel eenvoudig beperken door het nest te bestrijden. In dit artikel leggen we je daarom uit hoe je wespen snel en eenvoudig kunt bestrijden! 

Werkwijze expert

Als een nest in of rond jouw huis voor hinder zorgt, is een wespennest ruimen altijd de juiste keuze. Maar wat bepaalt nu de prijs van de ongediertebestrijder bij het uitroeien van de nesten? Het antwoord is simpel: tijd én bestrijdingsmiddelen. Professionele wespenbestrijders hebben diverse middelen om wespen te bestrijden, zoals poeder en materialen. Daarnaast dragen experts beschermende kleding en beschikken ze over goede materialen voor de aanbreng van wering tegen wespen. 

Inzet wespenbestrijder

Als het nest maar niet geruimd wordt, kunnen de wespen uit het nest het maandenlang volhouden.  Door een ervaren vakman in te schakelen, kun je op een hele verantwoorde manier het nest laten ruimen. Hoewel je onveilige situaties nooit volledig kunt voorkomen, kun jij met een doordacht plan van een wespenbestrijder een goede basis leggen. Tijdens een inspectie krijg je praktische adviezen om een nieuw nest voor te zijn en kun je veel geld besparen op doe-het-zelf producten! 

Gif verspreiden 

Het verspreiden van gif in het nest is één van de doeltreffendste methoden om de wespen uit de weg te ruimen. Hierbij brengt de bestrijder – met een poederspuit – gif aan in het nest op de plek waar ze in en uit vliegen. Dit giftige poeder hecht zich aan een aantal insecten, die het gif verder zullen verspreiden door het nest. Binnen twee of drie dagen zijn alle insecten dood en kan het nest geruimd worden. 

Toeslagen

Bij een aantal bestrijdingsexperts krijg je zelfs garantie op het ruimen van een wespennest. Als het nest een ingreep overleeft, is de nieuwe behandeling vaak gratis! Wil jij het nest door een professionele wespenbestrijder laten ruimen? Via wespennestverwijderen.com kom je snel en gemakkelijk in contact met een ervaren wespenbestrijder!

Aantal behandelingen

Meestal lukt het verwijderen van het nest in één behandeling, tenzij het een monsternest betreft. De bestrijder rekent hierbij alle arbeidsuren door die hij maakt bij het ruimen van een wespennest. Dit is inclusief een inspectie, waarbij hij mogelijk nog op zoek moet gaan naar het nest. Het voordeel daarvan is dat de vakman tijdens deze check direct kan bekijken hoe groot het nest is. Zo kom je onverwachte verrassingen!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen