Ben je klaar voor het beste weekend van je leven? Als je nog niet eerder naar Ultra Music Festival bent geweest, dan staat je iets groots te wachten. Ultra is een van de grootste en beste EDM-festivals ter wereld, waar jaar na jaar top-dj’s worden aangetrokken en verbluffende optredens worden gegeven. Hier is alles wat je moet weten over Ultra, zodat je volgend jaar de tijd van je leven hebt op het festival.

Wat is Ultra Music Festival?

Ultra Music Festival is een jaarlijks EDM-festival dat plaatsvindt in Miami, Florida. Het festival werd in 1999 opgericht door Russell Faibisch en Alex Omes, en wordt sindsdien elk jaar gehouden. In de loop der jaren is Ultra exponentieel gegroeid, en het trekt nu bijna 170.000 mensen uit de hele wereld.

Als je erover denkt om naar Ultra te gaan, dan moet je nu beginnen met plannen. Kaartjes gaan meestal begin december in de verkoop, en ze zijn altijd snel uitverkocht. Hotelkamers in Miami raken ook snel vol, dus als je van plan bent om in een hotel te verblijven, moet je je kamer zo snel mogelijk boeken. Als je je tickets en je accommodatie geregeld hebt, kun je beginnen met het inpakken van je koffers en je opmaken voor het festival!

Wat kun je verwachten op Ultra Music Festival

Als je nog nooit naar Ultra bent geweest, dan vraag je je misschien af wat je kunt verwachten. Verwacht allereerst een ongelooflijke sfeer. De energie op Ultra is uniek in de wereld – vanaf het moment dat het festival begint tot het laatste nummer wordt gedraaid, danst iedereen en heeft iedereen de tijd van zijn leven.

Natuurlijk is de muziek ook een groot deel van wat Ultra zo speciaal maakt. Op Ultra kun je enkele van de grootste namen in EDM live zien optreden. Het festival laat ook opkomende dj’s zien, dus als je nieuwe muziek wilt ontdekken, dan is Ultra zeker de plek waar je moet zijn. Naast live optredens zijn er ook A/V shows en kunstinstallaties verspreid over het festivalterrein.

Wat je muzieksmaak ook is, er is voor elk wat wils op Ultra Music Festival. Dus waar wacht je nog op? Pak nu je tickets en maak je klaar voor het beste weekend van je leven!

De muziek

Natuurlijk is de muziek de belangrijkste reden om naar elk muziekfestival te gaan. Maar op Ultra is de muziek echt van een hoger niveau. De line-up bestaat altijd uit ’s werelds beste DJ’s en producenten van elektronische muziek, dus je kunt er zeker van zijn dat je veel nieuwe (en geweldige) nummers zult horen. En omdat het festival in Miami plaatsvindt, kun je een gezonde mix verwachten van Latin-invloeden en de meer traditionele EDM-klanken.

De vibe

Waar ter wereld je ook komt, er gaat niets boven de sfeer van Ultra. Misschien is het de hitte, misschien is het de energie van het publiek, of misschien is het gewoon iets in het water – maar er is zeker iets speciaals aan deze plek. Als je je wilt laten gaan en een onvergetelijke tijd wilt hebben, dan is Ultra zeker de plek voor jou.

De mensen

Over drukte gesproken, een van de beste dingen aan Ultra zijn de mensen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is, iedereen op Ultra is er om één reden: om een ongelooflijke tijd te hebben. Het gemeenschapsgevoel op Ultra is ongekend – je maakt nieuwe vrienden van over de hele wereld en schept banden die nog lang na afloop van het festival blijven bestaan.

Conclusie:

Ultra Music Festival is een van de grootste en beste EDM-festivals ter wereld, waar jaar na jaar top-dj’s worden aangetrokken en geestverruimende optredens worden geproduceerd. Als je erover denkt om naar Ultra te gaan, dan moet je nu beginnen met plannen. Kaartjes gaan meestal begin december in de verkoop, en zijn altijd snel uitverkocht. Hotelkamers in Miami raken ook snel vol…dus als je van plan bent om tijdens UMF in een hotel te verblijven, moet je je kamer zo snel mogelijk boeken.

Nadat je deze twee belangrijke factoren voor het bijwonen van UMF op een rijtje hebt gezet, kun je beginnen met het inpakken van je koffers! En maak je vertrouwd met het soort publiek dat UMF bezoekt (hint: het is een internationale groep feestgangers). Van daaruit kun je je uitleven, een ongelooflijke tijd beleven en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen