Dat we hier op Sheblog van kleding houden, dat hoeven we je als vaste lezer waarschijnlijk niet meer te vertellen. Nu de zomer bijna van start gaat en de eerste zonnestralen ons land binnekomen, is het ook weer reden om de winterkleding diep terug in de kast te stoppen en ruimte te maken voor zomerse jurkjes, rokjes, shirts, bodysuits en al dat andere moois wat je maar kan verzinnen! In dit artikel vertellen we je over 3 kledingmerken waarvan we zeker weten dat je er jouw kledingkast een flinke upgrade mee zal geven. Lees je mee?

Nukus

Het eerste must-follow kledingmerk op ons lijstje: Nukus. Dit nieuwe Nederlandse dameskledingmerk werd in 2017 opgericht door Nick Vervoort. De ondernemer was al jaren werkzaam binnen de damesmode en besloot zijn passie voor mode en ondernemerschap om te zetten in Nukus: een merk dat zich kenmerkt door tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen van hoge kwaliteit. Hierbij wordt bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van wol uit Italië en hoge kwaliteit stoffen uit Portugal. Ben je op zoek naar een leuk zomerjurkje, een leuk topje met print of een stoere blouse? Dan is Nukus kleding zeker de moeite waard!

Summum Woman

Dit kledingmerk bestaat al iets langer: Summum Woman werd in 1998 opgericht en heeft sindsdien een ferme positie weten te bemachtigen in de Europese modemarkt. Summum Woman richt zich op de trendy vrouw die weliswaar de laatste fashion in de gaten houdt, maar deze niet blindelings volgt. De combinatie van prachtige designs en kwaliteitsstoffen zorgt ervoor dat we zeker weten dat er een prachtig kledingstuk voor je tussen zit. Kenmerkend voor de collecties van Summum zijn hun mooie en classy blouses, die elke seizoen terug te vinden zijn in de collectie, telkens weer in een prachtige, nieuwe uitvoering. Wij zijn fan!

Aaiko

Last but not least op onze lijst van dit artikel: Aaiko. Het woord zelf komt weliswaar uit Japan en betekent ‘Geliefd’, maar vergis je niet: dit dames kledingmerk is op en top Nederlands! Ontwerpster Pauline Brakenhof haalt echter wel veel van haar inspiratie buiten de Nederlandse grenzen: waar ze ook is ter wereld, ze haalt altijd wel ergens een nieuw, prachtig idee vandaan. Aaiko werd in 2006 opgericht maar is inmiddels bekend in tal van verschillende landen. Ondanks het succes blijft één zaak voorop staan: de collecties zijn een pure ode aan nieuwsgierigheid en moed – niet alleen van de ontwerpster zelf, maar ook van de drager.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen