Dus je bent op zoek naar een nieuwe handtas dames — spannend! Onze eerste woorden van advies? Raak niet in paniek. We begrijpen dat het stressvol is, vooral omdat er letterlijk honderden geweldige merken op de markt zijn en dus duizenden opties om uit te zoeken. Je blik beperken tot slechts een paar levensvatbare kanshebbers lijkt misschien onmogelijk, maar we beloven dat het heel goed te doen is. We zijn er dan ook van overtuigd dat je goed op weg bent om de perfecte nieuwe handtas te vinden als je kiest voor een model van een van deze merken! 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta werd in 1966 opgericht door Michele Taddei en Renzo Zengiaro in Vicenza, Italië. Sinds het allereerste begin is de kenmerkende Intrecciato-weeftechniek van het luxe Italiaanse label gebruikt in verschillende handtasvariaties, waaronder de beroemde Padded Cassette. Hoewel al zijn onderdelen onmiskenbaar investeringen zijn, behouden ze hun waarde in de loop van de tijd. 

Loewe

Als je een luxe lederen hand- of strandtas wilt kopen, is het de moeite waard om Loewe te overwegen. Opgericht in 1846, is het logo van het Spaanse luxe modehuis gemakkelijk herkenbaar. Elke tas draagt ​​zijn beroemde anagram van vier L’s, en ze zijn onmiskenbaar dankzij hun unieke stijlen en vormen – een van de vele opmerkelijke creaties is de Puzzle Bag, hier afgebeeld.

Mango

Je bent vast bekend met Mango’s luxe ogende (maar budgetvriendelijke) kledinglijn, maar wanneer heb je voor het laatst de handtassen uitgecheckt? Het Spaanse merk – dat al sinds 1964 bestaat – is trots op zijn klassieke, moeiteloos chique stijl en neutrale kleurenpalet. Diezelfde filosofie is terug te vinden in het uitgebreide assortiment handtassen.

Madewell

Het valt niet te ontkennen dat Madewell’s denim van het hoogste niveau is, maar de handtassen van echt leer verdienen evenveel aandacht. Voor degenen die nieuw zijn bij het merk: het werd in 1937 opgericht als leverancier van hoogwaardige basics. Het assortiment handtassen bestaat uit superzachte en duurzame leerstijlen in alle soorten en maten, die geen van alle overdreven trendy zijn. 

Marc Jacobs

Sinds Marc Jacobs zijn grunge-collectie voor de lente van 1993 onthulde met Perry Ellis, wordt de modeontwerper geassocieerd met rebellie en eclecticisme. De esthetiek van zijn gelijknamige merk is voorstander van jeugdige ontwerpen in gedurfde kleurstellingen en levendige patronen, met enkele ingetogen en neutraal getinte opties om het aanbod van het merk in evenwicht te brengen. 

Coach

Het wereldwijde modehuis Coach werd in 1941 in New York City opgericht. Door de jaren heen heeft het zijn status als leider in de kleding- en accessoiresscene gestaag behouden. Zo produceert het regelmatig een prachtige rugzak dames, maar ook de handtassen van Coach mogen er zijn. 

JW Pei

De meeste handtassen van JW Pei kosten minder dan 100 euro, maar dat weerhoudt beroemdheden er niet van om uit te stappen met zijn ontwerpen (we kijken naar jullie, Lupita Nyong’o en Gigi Hadid). Het merk Los Angeles werd in 2016 opgericht door het man-vrouw-duo Yang Pei en Stephanie Li en is sindsdien een sensatie geworden op sociale media. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen