Soms mis je net even wat creativiteit. Gelukkig is daar het D-Sign Light! Het D-Sign Light geeft creatieve twist aan de gloeilamp, letterlijk een symbool van creativiteit, door de gloeidraad te vervormen in iets van betekenis. Bij het onderzoeken van voorbeelden van tekst en beeldmateriaal, streeft het D-Sign-licht ernaar om veel persoonlijker te zijn dan een gewoon licht, want wanneer het D-Sign oplicht, doet het dat op zijn een spectaculaire manier door woorden te vormen als Idea, Home, Love, etc.

De lamp is eenvoudig, maar effectief. De D-Sign is een lamp met een leuke en creatieve draai. Perfect voor gepersonaliseerde ruimtes, studio’s en appartementen. Zou dit ook niet geweldig passen in een ontwerpstudio? Met een selectie van teksten (en zelfs een eendvormige gloeidraad om uit te kiezen), wordt het D-Sign-licht zelfstandig geleverd of met een selectie accessoires om je setting nóg leuker te maken.

De lamp is overigens gemaakt, dus je kunt niet alleen kiezen hoeveel licht je wilt dat de lamp uitstraalt, maar ook kiezen hoe zichtbaar de tekst is, het D-Sign-licht is gemaakt om te worden gezien een bron van plezier, in plaats van enkel als lichtbron. Works for me!

Ontwerper: Teddy Tsoi

Populaire Artikelen