Gouden oorknopjes zijn de perfecte manier om een vleugje luxe en elegantie toe te voegen aan uw look. Ze kunnen je laten opvallen in de menigte, en ze zijn perfect voor speciale gelegenheden, maar tegelijkertijd héél subtiel en minimalistisch. In deze blog post zullen we de verschillende soorten gouden oorbellen en oorknopjes die beschikbaar zijn bespreken, maar vertellen we ook hoe je de juiste paar kunt vinden. Lees je mee?

Gouden oorbellen – een must-have voor iedere vrouw!

Zoals elke fashionista weet, zijn accessoires de sleutel om de perfecte look af te maken. En als het op accessoires aankomt, zijn weinig dingen zo essentieel als een paar goede gouden oorbellen. Of je nu gaat voor een casual vibe of je opdirkt voor een speciale gelegenheid, het juiste paar oorbellen kan het verschil maken. Maar met zo veel verschillende soorten en stijlen gouden oorbellen kan het moeilijk zijn te weten waar je moet beginnen. Gelukkig zijn we er om je te helpen. Hier volgt een korte opsomming van enkele van de populairste soorten gouden oorbellen:

Kleine gouden oorknoppen zijn een klassieke keuze die bij zowat alles gedragen kan worden. Als je echt iets elegants zoekt, heeft Isabel Bernard een mooie selectie chique gouden oorbellen die zeker zullen opvallen. En als je echt een statement wilt maken, kun je altijd nog kiezen voor een paar dramatische ringen of kroonluchter-achtige druppels. Wat je stijl ook is, er is altijd wel een paar gouden oorbellen dat perfect bij je past.

Hoe kies je het juiste paar oorbellen

Er komt meer kijken bij het kiezen van het juiste paar oorbellen dan alleen maar iets kiezen dat er goed uitziet. In feite zijn er een paar factoren die je in gedachten moet houden om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt voor je individuele stijl. Hier zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van het perfecte paar oorbellen:

Je gezichtsvorm: De vorm van je gezicht kan invloed hebben op de manier waarop bepaalde oorbellen je staan. Bijvoorbeeld, als je een rond gezicht hebt, kunnen ringen of druppel-oorbellen helpen je gelaatstrekken te verlengen. Als je een ovaal gezicht hebt, staat bijna elke stijl oorbel je goed. Als je een hartvormig gezicht hebt, zijn knopjes of kleine ringen een prima optie.

Je haar: Geloof het of niet, maar je haar kan ook invloed hebben op de manier waarop oorbellen je staan. Als je lang haar hebt, zullen bungelende oorbellen waarschijnlijk verloren gaan in je lokken. Heb je echter kort haar, dan kunnen ze een mooie manier zijn om wat visuele belangstelling toe te voegen. Evenzo kunnen, als je dik haar hebt, kleine knopjes verloren gaan, terwijl grotere statement oorbellen kunnen helpen om je manen in evenwicht te brengen.

Je outfit: Natuurlijk wil je ook bedenken wat je draagt voor je oorbellen kiest. Een dramatisch paar oorbellen kan een eenvoudige outfit echt opfleuren, maar als je al veel sieraden draagt, kun je misschien beter voor iets meer ingetogen gaan. Zijn je oorknopjes goud, dan vallen ze toch al goed genoeg op!

Je budget: Gouden oorbellen zijn er in allerlei prijzen, dus het is belangrijk om een budget vast te stellen voor je gaat winkelen. Je kunt een paar prachtige paren gouden oorbellen vinden voor minder dan € 100, maar als je bereid bent meer uit te geven, zijn er ook werkelijk schitterende exemplaren te vinden. Het hangt er allemaal van af hoeveel je in je nieuwe accessoires wilt investeren.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen