Let’s be honest: tijdens deze lockdown zijn we bijna allemaal schuldig aan het laten versloffen van de gezondheid. We snacken meer, de sportscholen zijn dicht en zelfs een bezoekje naar de pedicure zat er niet meer in. Toch kun je ook thuis gewoon aan je gezondheid blijven werken, en dit speciale nieuwe drankje gaat je daarbij helpen.

Wanneer het aankomt op drankjes bij het ontbijt, zijn er vaak twee teams: koffie of thee en citroenwater of een verse jus. Nu is er een nieuwe trend op gebied van ontbijtdrankjes, namelijk een mix van koffie én citroen. Waarom? Nou, koffie is een geweldige energiebooster, en citroen is effectief in het zuiveren van je lichaam. Een combinatie van de twee zou niet alleen de huidkwaliteit verbeteren, maar je dus ook alle energie geven die je ’s ochtends nodig hebt. Te mooi om waar te zijn? Dat is aan jou om te testen!

Het recept is eenvoudig: meng het sap van een citroen met 240 ml koffie. Voglens Harper Bazaar, die een arts over het onderwerp ondervroeg, zal het mengsel je helaas echter niet helpen bij gewichtsverlies. Dat gezegd hebbende; de cocktail bevat vitamines en mineralen: B12, B5, mangaan, kalium, magnesium en niacine, maar ook 51% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C. En ook met de smaak zit het wel goed. Onze tip: voeg wat gember toe voor net wat meer pit en een fijn ontstekingsremmend effect.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen