Zie je door de bomen het bos niet meer, maar wil je wél graag een leuk nieuw lingeriesetje kopen? Don’t worry, we’ve got your back! Veel mensen hebben moeite met het kiezen van lingerie, of het nu voor zichzelf is of voor iemand anders. Juist omdat sexy ondergoed een nogal intiem onderwerp is om over te praten, praten sommige mensen er niet graag over. En dat is zonder, want lingerie kan zó leuk zijn! Mooie lingerie laat je sexy, comfortabel en on-top-of-the-world voelen. Wij loodsen je in 3 stappen naar het perfecte lingeriesetje! Lees je mee?

Kies voor kwaliteit

Koop je een jurk of nieuwe schoenen, dan is de kans groot dat je iets meer geld uit geeft omdat je rekening houdt met de kwaliteit ervan, vooral omdat je ze niet één keer draagt. Het is net zo belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van lingerie. Rekening houdend met het feit dat het dragen ervan ervoor kan zorgen dat je lover het uiteindelijk van je af wil trekken (willen we ons niet allemaal gewild voelen?), moet je altijd op zoek gaan naar goed gemaakte lingerie van goede kwaliteit. Dit betekent niet per se dat je voor het duurste stuk ondergoed dames moet kiezen: bij de betere lingeriezaken zoals Hunkemöller zijn voldoende opties te vinden voor een lagere prijs. En hoewel online shoppen tegenwoordig helemaal hot is, is het goed om van tevoren eens de winkel te bezoeken om te kijken of een bepaalde bh je goed staat en hoe comfortabel hij zit.

Kies de juiste maat

Dat brengt ons namelijk bij het volgende punt: de maat – misschien wel hét belangrijkste onderdeel van lingerie kopen. Het blijkt namelijk dat ontzettend veel meiden rondlopen met de verkeerde maat lingerie. Dit is niet alleen oncomfortabel, het kan ook nog eens voor ongemak en pijn zorgen. Maatvoering is misschien wel het belangrijkste om goed te doen bij het kopen van lingerie. Omdat lingerie is ontworpen om vrouwen te helpen hun aangeboren sexiness te omarmen, is het van cruciaal belang op te merken dat slecht passende lingerie precies het tegenovergestelde resultaat bereikt. Niemand voelt zich zelfverzekerd in een outfit die vreselijk past, vooral als die outfit juist bedoeld is om je partner (en jezelf) te verleiden. Laat je in een lingeriewinkel eens opmeten door een van de medewerkers – je lichaam zal je dankbaar zijn!

Ken het assortiment

Wanneer je op zoek bent naar sexy lingerie, zul je waarschijnlijk veel verschillende soorten ondergoed tegenkomen, zelfs soorten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord! Denk aan babydolls, bustiers, teddies, bodysuits en ga zo maar door. Als je eenmaal een idee hebt van de soorten lingerie die er zijn, neem dan eens een kijkje door het assortiment van de grotere lingeriewinkels. We weten zeker dat er exemplaren tussen zitten waar je hart sneller van gaat kloppen! De beste manier om te kiezen welk type lingerie het beste bij jou past, is door het simpelweg te dragen. Koop je juist lingerie voor je partner? Dan is het verstandig om erachter te proberen te komen welk type lingerie ze bijvoorbeeld al draagt. Is je partner bijvoorbeeld erg conservatief in haar lingerie-keuze en draagt ze geregeld een vrij standaard dames slip, dan kan het too-much zijn als je plots aan komt zetten met een kinky leren setje.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen