Komt je laatste trimester in zicht? We wensen je veel sterkte (en plezier!), want we weten heel goed dat je naast mooie momenten ook vervelende zult meemaken. Zwanger zijn lijkt soms op topsport. Je lichaam gedraagt zich anders, zaken waar je vroeger geen moeite mee had, kosten meer inspanning en ontspannen gaat ook niet meer zoals vroeger. Ervaar je het ook tijdens het slapen? Je kunt last krijgen van je rug, je schouders en je nekregio. Dat is heel vervelend, zeker als je de volgende ochtend fris uitgeslapen wilt zijn. Gelukkig hebben we een goede oplossing voor je: een zwangerschapskussen kan voor jou een echte uitkomst zijn.

Hoe gebruik je een zwangerschapskussen?

Een zwangerschapskussen geeft je de extra ondersteuning waar je veranderende lichaam om vraagt. Door die extra ondersteuning ervaar je een nachtrust zoals het bedoeld is en zoals je voor je zwangerschap elke nacht meemaakte. Mensen met een Indische achtergrond herkennen in de vorm van een zwangerschapskussen de traditionele guling, waar je tijdens een warme tropennacht je been overheen kon slaan en zo toch nog voldoende steun en verkoeling kon ervaren.

In het assortiment van Voedingskussen.nl hebben we inderdaad langwerpige kussens die je comfortabel om je lichaam drapeert. Je vindt bij ons ook de meer moderne variant, in een grote U-vorm. Een zwangerschapskussen in deze vorm ondersteunt je gehele lichaam. Geloof ons maar, als je eenmaal een ondersteunend kussen gebruikt hebt en de volgende ochtend fris wakker bent geworden, dan wil je niet anders meer. Het zacht en toch stevig aanvoelende vulmateriaal zorgt dat je kussen zich naar je lichaam vormt. De zachte en comfortabele kussenslopen voelen aangenaam, zodat je ondanks je dagelijkse inspanningen toch snel wegdroomt.

Wat is er nog meer?

Naast zwangerschapskussens kun je bij ons ook terecht voor losse kussenslopen in diverse kleuren en prints. Daarnaast willen we graag je aandacht vestigen op onze voedingskussens. Ze lijken op een zwangerschapskussen, maar zijn vooral geschikt om na de geboorte van je kleintje dienst te doen. Je zult merken dat het voeden van je kindje niet altijd even gemakkelijk gaat. Soms voelt het voor jou minder fijn, soms heeft je baby het niet naar zijn zin. Een voedingskussen drapeer je om je heen en geeft je tijdens het voeden de nodige ondersteuning. Omdat hij heerlijk zacht en warm aanvoelt, is hij ook voor je baby erg comfortabel.

Zeker wanneer je kleintje al aardig uit de kluiten gewassen raakt, kan het gewicht van je baby veel van je vergen. Liggend op een voedingskussen voel je het gewicht veel minder en wordt het voeden van je kind voor jullie beiden een ontspannen moment. Je kindje voelt zich geliefd en geborgen en jij ervaart alleen maar gebruiksgemak. Zo kunnen jullie beiden de aandacht richten op het allerbelangrijkste: de band tussen jou en je baby. Voedingskussenwinkel.nl biedt je voedingskussens en zwangerschapskussens van topmerken die bewezen kwaliteit leveren. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie kussenslopen in de leukste kleuren en opvallendste prints.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen