Alhoewel je misschien minder vaak een nieuw seksspeeltje koopt dan dat je nieuwe schoenen uitzoekt, al kan het omgekeerde natuurlijk ook het geval zijn, zijn deze twee processen eigenlijk niet zo heel erg verschillend van elkaar. Je gaat in beide gevallen op zoek naar iets dat bij jou past, waar je blij van wordt en wat je misschien wel hard nodig hebt. En ja, in beide gevallen zal de maar er zéker toe doen!

Doe goed vergelijkend onderzoek

Koop jij, als je op zoek bent naar nieuwe schoenen, zomaar het eerste de beste paar dat je tegen het lijf loopt? Of breng je eerst een beetje in kaart wat voor schoenen je eigenlijk precies zoekt, welk soort schoenen nog ontbreekt in je collectie, wanneer je ze precies wilt gaan dragen en welke verwachtingen je precies bij ze hebt? Wil je ze zo nu en dan aan, op een feestje bijvoorbeeld, of zoek je meer iets voor iedere dag? Mogen ze een beetje opvallend zijn, of ga je liever voor iets simpels? Comfortabel of misschien een beetje pijnlijk, maar wel met grootse resultaten onder die ene outfit?

De meeste mensen zullen in hun hoofd een hoop van deze vragen afwerken voordat zij tot aankoop over gaan. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je stomtoevallig en zonder dat je per se op zoek was tegen een geweldig paar schoenen aanloopt, maar heb je echt nieuwe nodig, dan heb je meestal wel een idee aan welke eisen deze moeten voldoen.

Let je ook op de maat?

Eigenlijk verschilt het kopen van een seksspeeltje niet zo heel veel van het kopen van nieuwe schoenen. Ga je een vibrator kopen, ook dan ga je in je hoofd een lijstje af van eisen waar deze aan moet voldoen. Zoek je er eentje voor iedere dag, die gewoon goed en degelijk is? Of zoek je een wat meer bijzonder exemplaar, voor bijzondere gelegenheden? Heb je er al meerdere in je bezit, dan bekijk je waarschijnlijk even wat je nu precies nog mist, en oh ja, net als bij schoenen is er nog iets dat ertoe doet: de maat. Niets zo vervelend als schoenen die te groot of te klein zijn, maar ook een vibrator wil je liever in een formaat dat bij jouw lichaam past.

Natuurlijk geldt dit keuzeproces niet alleen bij vibrators. Ook een masturbator voor de heren zoek je met zorg uit, al besteden zij er misschien net wat minder tijd aan; dat doen ze bij het uitzoeken van nieuwe schoenen tenslotte ook. Uiteindelijk vind je door de boel goed met elkaar te vergelijken het paar schoenen én het speeltje dat perfect bij jouw wensen past.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen