Alle dames verlangen ernaar om te weten hoe ze make-up moeten doen en er geweldig uit moeten zien terwijl ze de glans naar voren brengen! Zo komt vertrouwen naar boven! Omdat niet alle dames make-upartiesten zijn, is er iets dat beginners graag willen weten. Er is meer aan de algemene zero waste-richtlijnen, maar dit artikel zal zich richten op de make-upsector. Houd er echter rekening mee dat er enkele zero waste-strategieën zijn;

 1. Klanten moeten het kopen van make-up, Deo of een product met verspillende verpakkingen vermijden of verminderen. Dat is een strategie die verspilling kan helpen beheersen, aangezien de vraag naar alle verspillende make-upproducten afneemt.
 2. Klanten moeten de aankoop van alle make-upproducten voor plastic flessen vermijden, omdat dit ook helpt om gifstoffen in het milieu en ons leven in het algemeen te verminderen.
 3. Bij het winkelen voor je make-upaccessoires, moet je je boodschappenlijstje stroomlijnen, en dit zal je ook helpen om alleen de make-upproducten te kopen die er toe doen.

Zo cultiveer je deze afvalloze levensstijl met make-up, en zo bereik je het doel om het meeste te doen met wat je hebt en middelen te maximaliseren.

Overschakelen naar cosmetica die in een niet-composteerbare verpakking wordt geleverd, is alles wat make-up zonder afval met zich meebrengt. Milieuvriendelijke producten maken ook deel uit van deze afvalvrije beweging, of het nu gaat om cosmetica, deodorant, shampoos of conditioners, enz., inclusief schoonheidsproducten.

Tegenwoordig effenen veel visionaire schoonheidsbedrijven de weg door milieuvriendelijke producten en verpakkingsmaterialen te produceren. Er zijn tegenwoordig enkele schoonheidsproducten met hervulbare opties, onder andere milieuvriendelijke middelen.

Je kunt je make-uproutine ook afvalvrij maken door middel van verschillende oefeningen. Je kunt je make-up zonder afval doen voordat je naar de markt gaat, naar school gaat, of omdat je gewoon binnen bent, online gokt op Bet777 of een film kijkt. Deze praktijken zullen u het antwoord geven op wat een make-uplevensstijl zonder afval is;

 • U moet al uw producten beperken tot de make-upproducten die u in bulk koopt bij de plaatselijke schoonheidssalons.
 • U moet ook eetbare ingrediëntenoliën vervangen door vochtinbrengende crèmes. Enkele van de beste milieuvriendelijke cosmetica zijn aloë vera-producten, jojoba-oliën, enz.
 • Gebruik of koop make-up cosmetica voor glazen flessen omdat u ze efficiënt kunt recyclen.
 • Zorg er bij het kopen van al uw verzorgings- of schoonheidsproducten voor dat ze milieuvriendelijk zijn. Koop indien mogelijk alleen recyclebare schoonheidsproducten om afval te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan ons milieu.
 • Wanneer u op uw hygiëne let, overweeg dan om plastic te elimineren, vooral sommige producten zoals tandenborstels, die een rol spelen bij het geven van een orale glans; Aangezien veel tandenborstels van plastic zijn en af ​​en toe worden vervangen, moet u zich de wereldwijde schade voorstellen die ze jaarlijks kunnen aanrichten. Je kunt natuurlijke middelen proberen om tanden schoon te maken, zoals het gebruik van zuiveringszout dan tandpasta.
 • Er zijn tegenwoordig enkele alternatieve zero waste en milieuvriendelijke conditioners op de markt, evenals enkele scheerschuimen. Al deze schoonheidsproducten zijn essentieel voor make-up en klanten moeten deze factor in overweging nemen bij het kopen.
 • Dezelfde strategie van een zero waste make-up levensstijl is van toepassing wanneer u menstruatieproducten koopt. Je goed voelen over je vrouwelijkheid en zelfvertrouwen terwijl je het milieu spaart, is ook geweldig. Er zijn enkele milieuvriendelijke menstruatieproducten, zoals wasbare maandverbanden.

Voor gezichtsmake-overs zijn hier enkele fantastische make-upmerken zonder afval.

 • Een van de beste producten zonder afval die u kunt gebruiken om uw gezicht te betoveren, is de opgetogen cosmetica. Dit zijn schoonheidsproducten zonder afval met een verpakking van bamboe en een hervulbaar blikje. Het product heeft natuurlijke ingrediënten en is plasticvrij.
 • Ten tweede is een ander bekend schoonheidsproduct zonder afval de ILIA-merken, vooral hun mascara. Dit is ook een geweldig milieuvriendelijk make-upmerk met een breed scala aan schoonheidsproducten. Je kunt zelfs ontspannen met je make-up op na het werk en genieten van Netflix en chillen of online wedden op Bet777 / anderen voordat je een bad neemt.
 • Axiology is ook een standaard make-upproduct zonder afval dat bekend staat om zijn recyclebare lippenstiftbuizen en dat het dierproefvrij is! Er zijn andere beste make-upproducten en ze zijn van hetzelfde merk cosmetica. Deze producten zijn verkrijgbaar in recyclebare en decoratieve containers. Ten slotte kunnen dames andere uitstekende make-upproducten zonder afval gebruiken, zoals pure biologische producten, cosmetica met een schoon gezicht en eco-tools.

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen