Elk jaar trekken we in februari alles uit de kast om onze partner te verrassen met de mooiste cadeaus, maar Valentijnsdag gaat wat ons betreft véél verder dan alleen je lover. Valentijnsdag is een dag van liefde, en we houden van nog zo-veel meer mensen! Dus waarom zou je je vrienden, familieleden of zelfs collega’s op het werk niet eens in het zonnetje zetten? Hier zijn 5 tips voor een origineel Valentijnscadeau voor je moeder, vriendin, collega, zus, nicht en alle andere geliefden in je omgeving!

1) Een mooi sieraad

Er is gewoon iets met sieraden dat elke vrouw gelukkig maakt. Misschien is het de manier waarop we ons vrouwelijk en mooi voelen als we ze dragen. Of misschien is het de manier waarop we elke outfit kunnen aankleden met een eenvoudige halsketting of armband. Wat de reden ook is, sieraden zijn altijd een populaire Valentijnsdag geschenkkeuze – ook voor je beste vriendin, moeder of collega. En dat is niet voor niets – het is een geschenk dat altijd gewaardeerd wordt en nooit uit de mode raakt. Dus als je een origineel cadeau-idee zoekt, waarom ga je dan niet voor een mooi sieraad?

2) Creëer herinneringen

Herinneringen maken met je geliefden is een van de beste geschenken die je kunt geven. Waarom neem je ze niet mee op een weekendje weg of vakantie? Samen tijd doorbrengen en herinneringen maken zal iets zijn dat ze altijd zullen koesteren. Herinneringen zijn de beste manier om geliefden dicht bij je hart te houden, en ze een ervaring geven die ze nooit zullen vergeten is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je om ze geeft. In feite zijn herinneringen wat ons betreft misschien wel dé perfecte Valentijnscadeaus voor haar.

3) A trip down memory lane

Dat gezegd hebbende: Een geschenk is pas echt uniek als het ook daadwerkelijk een herinnering creëert! Dus als je een Valentijnscadeau voor haar bedenkt, denk dan ook eens aan herinneringen die je je moeder, collega of vriendin kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi fotoboek met foto’s van jou met je moeder of beste vriendin – momenten die ze hopelijk voor de rest van hun leven zullen koesteren. Of creëer een speciaal moment waarop je haar een prachtig sieraard geeft, bijvoorbeeld in een mooi restaurant.

4) Geef ze iets dat ‘Ik hou van je’ symboliseert

Hoewel een Valentijnscadeau voor haar dat een herinnering schept altijd bijzonder is, is het ook leuk om haar gewoon iets te geven dat haar elke dag aan je liefde kan herinneren. Je kunt je moeder bijvoorbeeld elke maand bloemen geven of haar het hele jaar door lieve sms-jes sturen. In principe: Een iets kleiner geschenk met dagelijkse waarde laat haar zien hoeveel ze voor je betekent en laat een blijvende indruk achter op de mensen om je heen – daar scoor je zeker punten mee!

5) Afspraakje voor een etentje

Voor het geval al die andere ideeën je nog niet overtuigd hebben: Er is geen betere manier om “ik hou van je” te zeggen dan koken voor de mensen om je heen. Hoewel een geweldig diner geld kost als je uit eten gaat, is er thuis een maken waarschijnlijk nog specialer, want lekker eten laat zien hoeveel je om je geliefden geeft. Het is ook een win-win voor iedereen, want je krijgt de kans om samen quality time door te brengen en te genieten van een heerlijke zelfgekookte maaltijd! Welk Valentijnscadeau is mooier en lekkerder dan dat?

Nu je onze 5 tips voor een origineel Valentijnscadeau voor de mensen om je heen gelezen hebt, is het tijd om te beslissen welk idee je favoriet is! En als niets je echt aanspreekt, waarom koop je ze dan niet allemaal – iedereen heeft sieraden nodig, mooie herinneringen zijn altijd de moeite waard en wie houdt er niet van bloemen krijgen of afspreken bij een etentje?

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen