Zet je modieuze enkellaarsjes maar opzij, want er is een nieuwe schoen op de markt die ongetwijfeld je favoriet zal worden. Ja, we hebben het over regenlaarzen, de oncomfortabele, waterafstotende schoenen die je als kind haatte om te dragen. Juist dit type schoen is nu in de mode bij vrouwen wereldwijd. We zijn ze zelfs gaan dragen als het niet regent!

En het beste nieuws van allemaal? Regenlaarzen hebben in de loop der jaren een belangrijke make-over ondergaan, met designers die keer op keer met meer eigentijdse nemen komen, zo lijkt het. Hoewel er nog steeds standaard kuithoge glanzende modellen verkrijgbaar zijn, laten nieuwe modellen schoenen, die modieuze silhouetten met stevige plateauzolen hebben en in trendy vormen worden getoond, zien dat een regenlaars zowel trendy als functioneel kan zijn. In dit artikel bespreken we 3 must-wear momenten waarop je je fashionable regenlaarzen in kunt zetten!

Tijdens het wandelen met je hond

Hondenwandelingen zijn een fantastische manier om je omgeving te waarderen en frisse lucht in te ademen zonder je voeten vies te maken langs de wandelroute. Zeker wanneer het regent of je in een bosrijk gebied woont, zijn regenlaarzen dé manier om met je hond op pad te gaan. En anno 2021 hoef je je dus geen zorgen meer te maken dat je er met regenlaarzen niet fashionable uitziet mocht je de liefde van je leven tegenkomen. Hondenwandelingen zijn daarnaast een geweldige manier om gezond te blijven. Als je een hond hebt, is het gemakkelijk om er even uit te gaan en ze elke dag 30 minuten of langer uit te laten. Dat zijn wel 4.000 stappen! Daarnaast zal je pup de kans om de benen te strekken ook geweldig vinden.

Tijdens het klussen in je tuin

De meeste regenlaarzen kunnen gemakkelijk omgebouwd worden tot tuinlaarzen, ze zijn namelijk vaak van weersbestendige kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Het bij de hand hebben van het juiste paar tuinschoenen maakt elke vorm van buitenwerk plezierig. Dit is de ideale plaats om je regenlaarzen goed te gebruiken, want tuinieren kan soms best een beetje rommelig worden, vooral als het gaat regenen. Wist je overigens dat tuinieren stress vermindert en je bloeddruk verlaagt? Daarnaast krijg je lichaamsbeweging én frisse lucht in één!

Als je je kinderen naar school brengt

Je kinderen op tijd naar school krijgen is soms een moeilijke opgave, vooral in het huidige klimaat waarin er zoveel te doen is. Lunch maken, de kinderen wakker maken, en je overal heen haasten laat weinig tijd over om je voor te bereiden. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Moeder Natuur er nog een schepje bovenop door ons te begroeten met nat weer. Regenlaarzen (of sneeuwlaarzen) zijn ideaal voor de wat nattere dagen die eraan zitten te komen. Een paar bij de deur laten staan maakt opstaan net wat relaxter…

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen